Weblinks

 

Stadspas Nieuwegein
De Stadspas is vergelijkbaar met de U-pas en is bestemd voor mensen in Nieuwegein

 

MEE Utrecht
MEE staat voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en op eigen kracht mee kan doen – ook voor mensen met een beperking. Samen met u zet MEE zich in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen.

 

Handjehelpen Utrecht
Handjehelpen gelooft in een wereld waarin mensen zich inzetten voor elkaar. Onze vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor kinderen en volwassenen met een beperking of een chronische ziekte die thuis wonen. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers.

 

Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak​ kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

 

Landelijke Vereniging van Speel-o-theken
De Vereniging Speelotheken Nederland is een vereniging voor speelotheken en door speelotheken. De Vereniging brengt speelotheken met elkaar in contact en zet zich in om het belang van speelotheken aan te tonen en uit te breiden. Ervaringen worden uitgewisseld en speelotheken ondersteunen, inspireren en stimuleren elkaar.

 

Arcro websites
Onze website is gemaakt door Arcro websites: voor websites die op specifieke wensen zijn toegesneden, die er goed uitzien met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken.