Wat kunt u lenen bij Tuf-Tuf?

Voor foto’s en overzicht van beschikbaar speelgoed klikt u hier.
Recent aangeschaft speelgoed vindt u op onze Facebookpagina.

Aangepast speelgoed dat de zintuigen prikkelt, dat visueel aantrekkelijk is met heldere kleuren en spiegelende oppervlakten. Speelgoed dat makkelijk in beweging te brengen is en speelgoed met geluidjes of om aan te voelen. Voorbeelden daarvan zijn: spiegel- of fluorescerende molens en tollen, grote activiteitenborden en kralengordijnen.
Speelgoed wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Wij kiezen met zorg het juiste speelgoed uit.

Snoezelmateriaal zoals een blacklight lamp met UV reflecterend speelgoed, een kleuren- en vloeistofprojector of een spiegelbol.

Materiaal voor het bevorderen van de communicatie, zoals grote fotokaarten, communicatiepoppen en spraakweergave-apparatuur.

Interactief speelgoed zoals schakelaars voor het aansturen van speeltjes en actiereactie speelobjecten met geluiden, lichtjes en trillingen.

Ontwikkelingsmateriaal voor de stimulering van geheugen, concentratie en fijne motoriek zoals stevige lotto- en grote memorykaarten, insteekmozaïeken en verschillende
soorten puzzels.

Materiaal voor het sorteren van vormen en kleuren en materiaal voor beginnend lezen en rekenen (diverse vormen van Loco).

Materiaal voor stimulering van de grove motoriek en evenwicht zoals bijvoorbeeld een fysiotherapie bal, een balanceerschaal, een stevige driewieler of een schommelzak.

Muziekinstrumenten van bellenkrans, carillon, regenbuis, surfdrum, jambe, reuzengong en geluidenorgel tot drumstel.

Veel verschillende spelletjes gericht op ontwikkeling voor alle leeftijden en niveaus.

Diverse muziek cd’s, video’s en cd-roms.

En natuurlijk het gewone speelgoed zoals rammelaars, babygym, duplo, treinen, auto’s, aquaplay, keukentjes, constructiemateriaal, poppenhuis en poppenkast.