Ervaringen

Ervaringen van onze leners

(klik op de foto’s voor het hele verhaal)

“Tuf-Tuf heeft een geweldig aanbod aan materialen voor kinderen zoals mijn dochter. Bovendien weten veel vrijwilligers wat je als ouder meemaakt”

“Hij ontdekt graag door te voelen, met zijn handen en door speelgoed in zijn mond te stoppen. Ook beleeft hij plezier door de blokken tegen elkaar te slaan.”

“Ik raad Tuf-Tuf vaak aan bij ouders”


“Mijn dochter heeft het syndroom van Down. Bij Tuf-Tuf vind ik speelgoed dat passend is”

”Het belangrijkste vind ik dat het speelgoed gericht is op ontwikkeling. Bovendien heeft mijn zoon veel plezier met zintuigelijk speelgoed.”

Hidde (12 jaar) is dol op ballenbanen; die staan dus regelmatig bij ons in huis! Ook mijn andere twee kinderen hebben heel veel lol van de speelotheek.


“Speelgoed dat haar prikkelt, helpt ontzettend bij haar ontwikkeling; je neemt sneller iets mee dat misschien nog net iets te moeilijk is. Soms word je dan verrast.”

“Wat kan hij? Wat vindt hij leuk? Met speelgoed van Tuf-Tuf konden we dat ontdekken. Je kunt het lenen en uitproberen.

“Mijn dochter is soms echt uitgekeken op het speelgoed thuis. Maar ik wil haar blijven prikkelen en uitdagen. Tuf-Tuf is een uitkomst”


“Tuf-Tuf is in ons gezin altijd een begrip gebleven. Aangepast speelgoed is ontzettend kostbaar en voor kinderen met een ontwikkel-achterstand is het vaak moeilijk in te schatten welk speelgoed bij hen past.”

“Als kinderfysiotherapeut wil je graag dat kinderen thuis kunnen oefenen. Bij Tuf-Tuf vinden ouders altijd iets dat aansluit bij de motorische ontwikkeling van het kind.”

“Leren spreken is leren imiteren. Dat leert een kind door te spelen met anderen. De vrijwilligers bij Tuf-Tuf helpen je bij het kiezen van speelgoed dat aansluit bij het niveau en de mogelijkheden van je kind.”